Regia Apa canal
Strop cu strop, noi o bem din Jeloboc......
Полностью на русском и с правильной версткой шаблоны DLE 9.6 скачать бесплатно и без регистрации можно на нашем сайте.Так же там много дизайнов под другие CMS. Если DLE шаблоны на этом сайте вам не подойдут, то скачивайте DLE шаблоны 9.5 на портале вебмастеров. Если же вы решили найти шаблоны под UCOZ , то всегда выручает сайт с профессиональными дизайнами и с большим выбором шаблонов для юкоз. Но если вы все-таки остановили свой выбор на шаблонах DLE ,то на сайте вы найдете все что нужно для оформления datalife engine. Если же вы поклонник CMS джумла, то скачивайте шаблоны joomla! бесплатно и на высочайшей скорости.
Din 01.04.2013, pagina Regiei Apa Canal-Orhei este disponibila si pe Internet.

 

 

vkontakte facebook tweeter youtube

Planul de Actiuni Social si de Mediu

Planul de Actiuni Sociale si de Mediu

 

Pregatit de: Regia Apa-Canal Orhei SA

 

data: 01.06.2012

 

Introducere

Planul de Actiuni Social si de Mediu (PASM) este prezentat în acest document ca parte componenta a evaluarii globale a impactului asupra mediului si a factorului social (EIMS) a Regiei Apa-Canal Orhei SA. Acest document a fost pregatit pentru a identifica, evalua si reduce impactul asupra mediului si a factorului social legat cu reabilitarea infrastructurii de apa. Acest plan a fost elaborat în baza întelegerii conditiilor existente în domeniu, inclusiv gradul de dezvoltare în termen si operatiunile în curs de desfasurare.  Datele initiale sociale si de mediu sunt prezentate în raportul de EIMS (elaborat de BDO în anul 2010), împreuna cu o evaluare detaliata a impactului potential asupra mediului si a factorului social si evaluarea masurilor de reducere.

 

Principalele activitati sunt prevazute pentru a îmbunatati infrastructura de apa a localitatilor propuse în Orhei în domeniile de captare a apei, statiile de epurare si alimentare cu apa potabila, precum si de colectare, tratare si evacuare a apelor uzate.

 

Operatiunile propuse legate de extinderea proiectului au drept scop reabilitarea /extinderea infrastructurii de apa / apa uzata în principalele aglomeratii din zona.

 

Regia Apa-Canal Orhei SA va întreprinde masuri pentru a se asigura ca toti contractorii înteleg si se conformeaza prevederilor prezentului  Plan de Actiuni.

 

Modificari

PASM prezentat în acest document este o versiune îmbunatatita a PASM elaborat în anul 2010 de catre BDO. Principala modificare este legata de stabilirea sistemelor de management bazate pe cerintele ISO. Deoarece Compania nu dispune de fonduri suficiente, Regia Apa-Canal Orhei SA va elabora si va pune în aplicare un Sistem individual si integrat de Management al Mediului, Sanatatii si Sigurantei (MSS) în schimbul Sistemului de Management al Mediului, Sanatatii si Securitatii în Munca (OHS) în conformitate cu bunele practici internationale. Cu toate acestea, MSS propus va fi elaborat în baza standardelor internationale.

 

O alta modificare se refera la combinatia de actiuni similare într-o singura activitate. De exemplu, toate problemele legate de terenurile permanente si temporare, precum si schimbarile cu privire la aspectele economice au fost combinate într-o singura actiune. Toate procedurile si masurile de reducere vor fi incluse într-un singur Cadru al Politicii de Reinstalare care va fi în conformitate cu legislatia nationala, precum si cu cerintele BERD.

 

Implementare

Odata ce PASM este acceptat de catre BERD, Regia Apa-Canal Orhei SA va aproba versiunea curenta a PASM. Cu toate acestea, având în vedere ca nu exista abateri semnificative de la versiunea anterioara a PASM, Consiliul de Administrare va aproba PASM în iunie 2012. Punerea în aplicare a PASM se va face cu sprijinul Consultantului FOPIP.

 

Planul de Actiuni Sociale si de Mediu


Calendar

«    Декабрь 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Timpul in Orhei

 

Curs valutar

 

Cine este ?

Acum pe pagina: 10
Oaspeti: 10

Utilizatori: 
отсутствуют

Ultimii vizitatori: