Regia Apa canal
Strop cu strop, noi o bem din Jeloboc......
Полностью на русском и с правильной версткой шаблоны DLE 9.6 скачать бесплатно и без регистрации можно на нашем сайте.Так же там много дизайнов под другие CMS. Если DLE шаблоны на этом сайте вам не подойдут, то скачивайте DLE шаблоны 9.5 на портале вебмастеров. Если же вы решили найти шаблоны под UCOZ , то всегда выручает сайт с профессиональными дизайнами и с большим выбором шаблонов для юкоз. Но если вы все-таки остановили свой выбор на шаблонах DLE ,то на сайте вы найдете все что нужно для оформления datalife engine. Если же вы поклонник CMS джумла, то скачивайте шаблоны joomla! бесплатно и на высочайшей скорости.
Din 01.04.2013, pagina Regiei Apa Canal-Orhei este disponibila si pe Internet.

 

 

vkontakte facebook tweeter youtube

5-06-2019, 12:43

ACHITAREA FACTURILOR ONLINE

Achitarea facturilor de apă online este un beneficiu pentru fiecare din noi. Nu mai staţi în rind la bănci sau la poştă pentru a achita factura şi economisiţi mai mult timp . Poate nu aveţi posibilitatea sa achitaţi după programul orar stabilit de bănci şi poştă. Deaceea exista posibilatea achitării online. Mai jos vă rezentăm citeva metode de achitare a facturilor online:
1) Achitarea facturilor prin prin intermediul internet-banking.
Dacă dispuneţi de un card pe care sunt transferaţi anumite indemnizaţii , pensii, salariu este necesar să obţineţi acces de la banca de la care dispuneţi de card la internet-banking. După inregistrare intraţi în rubrica „plăţi şi transferuri”. În cîmpul „Regiune” introduceti localitata „Orhei” apoi daţi un click pe „plăţi comunale” – „ Apa-Canal or. Orhei „ . Introduceţi numărul contului de pe factură şi solicitaţi factura. În majoritatea cazurilor, dacă a fost indicată informația corectă, atunci pe ecran apare suma indicată în factură sau apare posibilitatea de a introduce de sine stătător suma necesară. La fel, va fi indicată și suma comisionului. După ce a fost efectuată plata, vi se va propune să imprimați sau să salvați informația referitoare la plată. Mai jos, vă vom prezenta o listă de bănci care primesc plăți online a facturilor de apă.
- Eximbank
- Energbank
- Moldova Agroindbank
- Moldinconbank
- Victoriabank
2) Achitarea facturilor prin intermediul terminalelor de plată
În cazul dat daca nu dispuneţi de un cont bancar sau card puteţi achita factura de apă prin intermediul terminalelor de plată. Principiul de plată este același. Vă apropiați de terminal — selectați serviciul pe care intenționați să-l achitați, formați pe monitor numărul contractului, apare suma necesară pentru achitare + comisionul și confirmați. Apoi, introduceți banii în secțiunea specială a terminalului și apăsați butonul "Achită". Atât. Trebuie să reţineţi că terminalul nu oferă rest.

ACHITAREA FACTURILOR ONLINE
ACHITAREA FACTURILOR ONLINE
ACHITAREA FACTURILOR ONLINE
ACHITAREA FACTURILOR ONLINE
ACHITAREA FACTURILOR ONLINE
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Calendar

«    Июнь 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Timpul in Orhei

 

Orhei / Оргеев 

Curs valutar

 

Cine este ?

Acum pe pagina: 13
Oaspeti: 11

Utilizatori: 
отсутствуют

Ultimii vizitatori: 
отсутствуют