Regia Apa canal
Strop cu strop, noi o bem din Jeloboc......
Полностью на русском и с правильной версткой шаблоны DLE 9.6 скачать бесплатно и без регистрации можно на нашем сайте.Так же там много дизайнов под другие CMS. Если DLE шаблоны на этом сайте вам не подойдут, то скачивайте DLE шаблоны 9.5 на портале вебмастеров. Если же вы решили найти шаблоны под UCOZ , то всегда выручает сайт с профессиональными дизайнами и с большим выбором шаблонов для юкоз. Но если вы все-таки остановили свой выбор на шаблонах DLE ,то на сайте вы найдете все что нужно для оформления datalife engine. Если же вы поклонник CMS джумла, то скачивайте шаблоны joomla! бесплатно и на высочайшей скорости.
Din 01.04.2013, pagina Regiei Apa Canal-Orhei este disponibila si pe Internet.

vkontakte facebook tweeter youtube

6-01-2016, 11:32

Ajunul Craciunului pentru cei mai tristi ca noi

In ajunul Craciunului la data de 06 ianuarie, Administratia Regiei Apa Canal-Orhei S.A. in persoana dlui Victor Pertu directorul general, dlui Ivan Burduja directorul tehnic, dlui Andrei Galesco seful sectiei Canal, dnei Ludmila Munteanu presedintele sindicatului a efectuat o vizita la domiciliu dlui Victor Cazacu in s.Lucaseuca, care a activat la Regia Apa Canal-Orhei S.A. in calitate de sofer timp de 37 ani, actualmente invalid de gradul I. Cu prilejul sfintelor sarbatori, dl Victor Cazacu a primit felicitari calduroase cu urari de sanatate, un cadou si un ajutor material din numele tuturor angajatilor Regiei Apa Canal-Orhei S.A. La fel, directorul general a venit cu initiativa ca la primavara aceasta gospodaria dlui Cazacu sa fie conectata la sistemul de alimentare cu apa din contul Regiei Apa Canal-Orhei S.A.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

«    Июль 2018    »

Timpul in Orhei