Regia Apa canal
Strop cu strop, noi o bem din Jeloboc......
Полностью на русском и с правильной версткой шаблоны DLE 9.6 скачать бесплатно и без регистрации можно на нашем сайте.Так же там много дизайнов под другие CMS. Если DLE шаблоны на этом сайте вам не подойдут, то скачивайте DLE шаблоны 9.5 на портале вебмастеров. Если же вы решили найти шаблоны под UCOZ , то всегда выручает сайт с профессиональными дизайнами и с большим выбором шаблонов для юкоз. Но если вы все-таки остановили свой выбор на шаблонах DLE ,то на сайте вы найдете все что нужно для оформления datalife engine. Если же вы поклонник CMS джумла, то скачивайте шаблоны joomla! бесплатно и на высочайшей скорости.
Din 01.04.2013, pagina Regiei Apa Canal-Orhei este disponibila si pe Internet.

 

 

vkontakte facebook tweeter youtube

16-04-2013, 19:37

Izvorul Jeloboc

Izvorul Jeloboc

 

  Satul Jeloboc din raionul Orhei se afla la circa 10 km de orasul Orhei, pe malul râului Raut si pe panta vaii râului. Rautul coteste aici de doua ori brusc, serpuind prin defileu de-a lungul masivelor nu prea înalte de toltre.

 

  La aproximativ 50 m de malul Rautului, pe un deal stâncos abrupt, dintre doua stânci curge un izvor cu o gura mare, cu apa foarte curata si de calitate. Trecerea nemijlocita pâna la izvor este baricadata si închisa cu un lacat, acest lucru este legat de regimul de protectie a resurselor de apa. Pentru statia de captare de la izvorul Jeloboc s-au cheltuit 600 mii de euro. 

Izvorul Jeloboc

  Apa izvorului curge spre statia de captare si castelul de apa, iar surplusul ei, aproximativ jumatate din stocul de apa sau 2 mii de metri cubi pe ora, curge printr-o teava într-un pârau, care se scurge nemijlocit în râul Raut. Statia prin intermediul unei retele de tevi aprovizioneaza cu apa potabila orasul Orhei, asigurând pe deplin necesarul de apa potabila.

 

  Apa izvorului este extrem de curata, cristalina, foarte gustoasa, slab mineralizata, practic nu necesita prelucrare si curatare. Asemenea izvoare cu un debit atât de mare sunt destul de rare pe teritoriul republicii, în special luând în consideratie calitatea exceptionala a apei, ceea ce este legat de adâncimea la care se afla orizontul apei, de unde îsi ia începutul izvorul.

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Calendar

«    Февраль 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 

Timpul in Orhei

 

Orhei / Оргеев 

Curs valutar

 

Cine este ?

Acum pe pagina: 7
Oaspeti: 7

Utilizatori: 
отсутствуют

Ultimii vizitatori: 
отсутствуют