Regia Apa canal
Strop cu strop, noi o bem din Jeloboc......
Полностью на русском и с правильной версткой шаблоны DLE 9.6 скачать бесплатно и без регистрации можно на нашем сайте.Так же там много дизайнов под другие CMS. Если DLE шаблоны на этом сайте вам не подойдут, то скачивайте DLE шаблоны 9.5 на портале вебмастеров. Если же вы решили найти шаблоны под UCOZ , то всегда выручает сайт с профессиональными дизайнами и с большим выбором шаблонов для юкоз. Но если вы все-таки остановили свой выбор на шаблонах DLE ,то на сайте вы найдете все что нужно для оформления datalife engine. Если же вы поклонник CMS джумла, то скачивайте шаблоны joomla! бесплатно и на высочайшей скорости.
Din 01.04.2013, pagina Regiei Apa Canal-Orhei este disponibila si pe Internet.

 

 

vkontakte facebook tweeter youtube

Evenimente in cadrul Zilei Mondiale a Apei - 22 Martie Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, ce se sarbatoreste la 22 Martie, la solicitarile Institutului de Formare a Capacitatilor Profesionale, Regia Apa Canal-Orhei S.A. a organizat excursii pentru elevii scolilor profesionale din orasele Singerei si Balti, precum si pentru 20 de tineri de la Centru Tinerilor Naturalisti din orasul Orhei. Elevii au vizitat Statia de Epurare a Apelor Uzate dupa tehnologia Zonelor Umede Construite din satul Seliste si sursa de apa din care se aprovizioneaza orasul Orhei - izvorul Jeloboc.
9-09-2015, 09:09

Bine ati venit

BINE ATI VENIT !

 

 

 

         Orasul Orhei este aprovizionat cu apa potabila în proportie de 100% si dispune de 232 km de retele de alimentare cu apa, pe cînd sistemul de canalizare existent asigura un grad de acoperire a serviciului de 80 la suta. Sistemul de canalizare din orasul Orhei consta din 99,7 km retele, 5 statii de pompare a apelor uzate (dintre care 2 SP noi functioneaza în regim automat la o capacitate redusa) si 2 statii de epurare a apelor uzate.

       Începînd cu luna octombrie 2013, în orasul Orhei a fost pusa în functiune Statia de Epurare a Apelor Uzate dupa tehnologia Zonelor Umede Construite (ZUC), fiind una din cele mai mari ca dimensiune în Europa. Punerea în functiune a statiei a îmbunatatit calitatea serviciilor de igiena sanitara din oras, au fost reduse substantial deversarile de poluanti în rîul Raut.

      În cadrul Programului finantat de Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare în oras s-au construit si reabilitat retele de canalizare pe o lungime de 37,1 km si conexiuni la canalizare pentru 1800 de gospodarii din contul proiectului.

     În acest context, Va îndemnam sa contribuim împreuna la pastrarea si îmbunatatirea mediului înconjurator, prin conectarea activa la sistemul centralizat de canalizare construit în perioada 2013-2015. Aceasta ar reduce infiltrarea apelor uzate în sol si ar proteja apele subterane de substante nocive, care ulterior prin circuitul natural ajung din nou la consumator.


Вчера, 12:33

ANALIZA PROBELOR DE APĂ

În luna martie 2019 au fost prelevate 18 probe de apă potabilă şi s-au efectuat peste 205 de analize bacteriologice şi chimice.
Calitatea apei este monitorizată zilnic de către furnizorul de apă „Regia Apă Canal – Orhei S.A. „ a peste 13 parametri fizico-chimici şi bacteriologici. Secialiştii furnizorului de apă colabărează de comun acord cu cei de la Centrul de Sănătate Publică din or. Orhei, pentru a menţine calitatea apei potabile la un nivel superior.

ANALIZA PROBELOR DE APĂ

15-03-2019, 09:57

ANALIZA PROBELOR DE APĂ

În luna februarie 2019 au fost prelevate 17 probe de apă potabilă şi s-au efectuat peste 195 de analize bacteriologice şi chimice.
Calitatea apei este monitorizată zilnic de către furnizorul de apă „Regia Apă Canal – Orhei S.A. „ a peste 13 parametri fizico-chimici şi bacteriologici. Secialiştii furnizorului de apă colabărează de comun acord cu cei de la Centrul de Sănătate Publică din or. Orhei, pentru a menţine calitatea apei potabile la un nivel superior.

ANALIZA PROBELOR DE APĂ

12-03-2019, 14:50

În atenţia consumatorilor:

În legătură cu reparaţia străzilor: Dorobanţilor, Eliberării, Şevcenco, Ion Creangă, consumatorii care doresc să se conecteze la reţeaua publică de canalizare şi apeduct, rugăm să se adreseze la sediul Regiei Apa Canal – Orhei S.A. str. 31 august 67, etajul 1, biroul nr 12, pentru elaborarea condiţiilor tehnice.
Pentru informaţii adiţionale rugăm să telefonaţi la numărul de contact:
0(235) 30-5-28.
ADMINISTRAŢIA REGIEI APA – CANAL ORHEI S.A.

7-03-2019, 12:08

Felicitări cu 8 Martie !!!

„Sunteţi veriga firului de aţă
În fiecare lanţ făcut din doi
Ce greu cu voi femeile în viaţă
Dar e şi imposibil fără voi...”
Regia Apă Canal- Orhei S.A vine cu un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia Femeiei. La Mulţi Ani !!!

Felicitări cu 8 Martie !!!

Regia Apă Canal – Orhei S.A. , a angajat muncitori necalificaţi în baza contractului de munca, pentru executarea lucrărilor ce ţin de tăierea şi evacuarea stufului de la staţia de epurare după tehnologia Zonelor Umede Construite (ZUC), aflat pe teritoriul raionului Orhei, sat Selişte. Lucrările de tăiere şi evacuare a stufului au început din data de 15 februarie 2019 şi se preconizează a fi finalizate în data de 31 martie 2019.

Tăierea şi evacuarea stufului în zona raionului Orhei satul Selişte

Din albul fulgilor de nea,
Şi din a soarelui sclipire,
Iţi dăruiesc un marţişor,
Aducător de fericire!

E mic şi neînsemnat,
Dar plin de bucurie!
E gândul meu cel mai curat,
Care se-ndreaptă către tine!

Regia Apă Canal - Orhei S.A. vă urează un martie deosebit !!!


Felicitări cu prima zi de primăvară !!!

ANUNŢ!
Regia Apă Canal – Orhei S.A., vă informează, că în legătură cu executarea lucrărilor de schimbare a branşamentului de apă la blocul locativ str. Iachir 5 din data de 22.02.2019 între ole 9.00 – 18.00 va fi sistată aprovizionarea cu apă potabilă.
Regia Apă Canal – Orhei S.A., îşi cere scuze pentru incomodităţile create.
Pentru informaţii suplimentare apelaţi la numărul de telefon : 0 (235) 30-5-99.
În atenţia consumatorilor !!!

O rugăciune, o floare, o lumînare, mult dor şi durere , un pios omagiu de cinstire, este tot ce îi mai putem oferi acum, la trecerea în nefiinţă a d-lui Bogdan Nicolae angajat al Regiei Apă-Canal Orhei în calitate de tehnolog principal secţia Canal .
Colectivul Regiei Apă- Canal Orhei S.A transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Sincere condoleanţe familiei BOGDAN

Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 Inainte

Calendar

«    Апрель 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Timpul in Orhei

 

Orhei / Оргеев 

Curs valutar

 

Cine este ?

Acum pe pagina: 11
Oaspeti: 11

Utilizatori: 
отсутствуют

Ultimii vizitatori: