Regia Apa canal
Strop cu strop, noi o bem din Jeloboc......
Полностью на русском и с правильной версткой шаблоны DLE 9.6 скачать бесплатно и без регистрации можно на нашем сайте.Так же там много дизайнов под другие CMS. Если DLE шаблоны на этом сайте вам не подойдут, то скачивайте DLE шаблоны 9.5 на портале вебмастеров. Если же вы решили найти шаблоны под UCOZ , то всегда выручает сайт с профессиональными дизайнами и с большим выбором шаблонов для юкоз. Но если вы все-таки остановили свой выбор на шаблонах DLE ,то на сайте вы найдете все что нужно для оформления datalife engine. Если же вы поклонник CMS джумла, то скачивайте шаблоны joomla! бесплатно и на высочайшей скорости.
Din 01.04.2013, pagina Regiei Apa Canal-Orhei este disponibila si pe Internet.

 

 

vkontakte facebook tweeter youtube

Evenimente in cadrul Zilei Mondiale a Apei - 22 Martie Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, ce se sarbatoreste la 22 Martie, la solicitarile Institutului de Formare a Capacitatilor Profesionale, Regia Apa Canal-Orhei S.A. a organizat excursii pentru elevii scolilor profesionale din orasele Singerei si Balti, precum si pentru 20 de tineri de la Centru Tinerilor Naturalisti din orasul Orhei. Elevii au vizitat Statia de Epurare a Apelor Uzate dupa tehnologia Zonelor Umede Construite din satul Seliste si sursa de apa din care se aprovizioneaza orasul Orhei - izvorul Jeloboc.
9-09-2015, 09:09

Bine ati venit

BINE ATI VENIT !

 

 

 

         Orasul Orhei este aprovizionat cu apa potabila în proportie de 100% si dispune de 232 km de retele de alimentare cu apa, pe cînd sistemul de canalizare existent asigura un grad de acoperire a serviciului de 80 la suta. Sistemul de canalizare din orasul Orhei consta din 99,7 km retele, 5 statii de pompare a apelor uzate (dintre care 2 SP noi functioneaza în regim automat la o capacitate redusa) si 2 statii de epurare a apelor uzate.

       Începînd cu luna octombrie 2013, în orasul Orhei a fost pusa în functiune Statia de Epurare a Apelor Uzate dupa tehnologia Zonelor Umede Construite (ZUC), fiind una din cele mai mari ca dimensiune în Europa. Punerea în functiune a statiei a îmbunatatit calitatea serviciilor de igiena sanitara din oras, au fost reduse substantial deversarile de poluanti în rîul Raut.

      În cadrul Programului finantat de Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare în oras s-au construit si reabilitat retele de canalizare pe o lungime de 37,1 km si conexiuni la canalizare pentru 1800 de gospodarii din contul proiectului.

     În acest context, Va îndemnam sa contribuim împreuna la pastrarea si îmbunatatirea mediului înconjurator, prin conectarea activa la sistemul centralizat de canalizare construit în perioada 2013-2015. Aceasta ar reduce infiltrarea apelor uzate în sol si ar proteja apele subterane de substante nocive, care ulterior prin circuitul natural ajung din nou la consumator.


Сегодня, 06:18

Atenţie! Lipsa apei !

În scopul remedierii unei pierderi apărute la o conducta de 60 mm diamentru de pe strada Tricolorului de luni 17 iunie 2019 între orele estimate 7.00 - 12.00, furnizarea apei potabile va fi intreruptă către utilizatorii de pe pe strada Tricolorului or. Orhei. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, puteţi telefona la numărul de telefon 0235- 32-5-99.

Atenţie! Lipsa apei !

Este vreme caniculară, iar asta înseamnă că resimţim nevoia de hidratare mai mult decât în zilele obişnuite. Astfel pentru depăşirea vremii caniculare în faţa sediului Regiei Apa Canal – Orhei S.A. pe str. 31 august 67, s-a instalat un cort anti-canicular cu cele necesare pentru depăşirea temperaturilor ridicate.
Totodată vă oferim câteva sfaturi necesare pentru a vă proteja de insolaţie:
- Beţi câte mai multe lichide, necesarul fiind cîte 2l-2,5l pe zi/om, pentru a compensa pierderea de apă a organismului;
- Limitaţi consumul de cafea şi alcool care deshidratează corpul uman;
- Evitaţi plimbările în perioada de vârf între orele 12.00-16.00 cînd soarele arde cel mai mult;
- Dacă totuşi aveţi nevoie să eşiţi din casă, purtaţi ochelari de soare, umbrele, pălării, evantaie şi luaţi cu dumneavoastră o sticlă cu apă potabilă;
- Evitaţi efortul fizic şi sportul în perioada de vârf.

Regia Apă Canal-Orhei S.A. are grijă de locuitorii/ vizitatorii oraşului Orhei !


11-06-2019, 14:28

COMUNICAT DE PRESĂ

În vederea îmbunătăţirii calităţii serviciilor prestate consumatorilor, furnizorul de apă potabilă „Regia Apă Canal – Orhei S.A. ” împreună cu operatorul de telefonie mobilă compania Orange şi întreprinderea Contabilizare, au implimentat un nou program de citire şi transmitere a indicilor contorului de apă.
Astăzi 11 iunie 2019 începând cu orele 11.00 la sediul Regiei de pe adresa 31 August 67 în sala de şedinţe, a avut loc lansarea noului program, unde au fost invitaţi reprezentanţii mass-media, jurnaliştii postului de televiziune Orhei TV, viceprimarul oraşului Orhei dna Cristina Cojocari cât şi reprezentanţii operatorului de telefonie mobilă compania Orange.
Noul program de citire şi introducere a datelor functionează pe baza telefoanelor mobile pe sistemul de operare Android cu utilizarea funcţiei GPS.
Acest sistem de colectare a datelor va permite:
- Reducerea la minim a greşelilor de citire a contoarelor;
- Micşorarea perioadei de colectare a datelor;
- Vizualizarea indicaţiilor precedente de către controlor;
- Vizualizarea coordonatelor controlorului inspector pe sectorul de lucru.

Luînd în consideraţie volumul mare de lucru şi perioada mică de colectare a datelor, controlorul inspector va citi cu ajutorul programului pînă la 50% din sector iar cealalta parte de sector i se va indica o medie a consumului anterior gospodărieii. Respectiv următoarea lună consumatorului ce i s-a indicat media i se va lua indicaţiile corecte de pe contorul de apă. Astfel consumatorul va asigura acces controlorului la locul de consum o data la două luni.
Implementarea procesului de citire a noului program începe din luna curentă.

COMUNICAT DE PRESĂ


5-06-2019, 12:43

ACHITAREA FACTURILOR ONLINE

Achitarea facturilor de apă online este un beneficiu pentru fiecare din noi. Nu mai staţi în rind la bănci sau la poştă pentru a achita factura şi economisiţi mai mult timp . Poate nu aveţi posibilitatea sa achitaţi după programul orar stabilit de bănci şi poştă. Deaceea exista posibilatea achitării online. Mai jos vă rezentăm citeva metode de achitare a facturilor online:....

ACHITAREA FACTURILOR ONLINE

La procedura de achiziţie
Regia Apă Canal- Orhei S.A.cod fiscal: 1002606000595, cu sediul în mun. Orhei str. 31 August 67, tel 0(235) 2-29-51 fax: 0(235) 2-29-51., Vă invităm să depuneţi oferta în scopul atribuirii contractului de achiziţie „ Asigurarea transportului auto” pentru următoarele unităţi de transport.

ANUNŢ - INVITAŢIE DE PARTICIPARE

Începând cu data de 28.05.2019 Regia Apă Canal-Orhei S.A. conform graficului, au început lucrările de spălare şi dezinfectare a Rezervoarelor şi a reţelelor de alimentare cu apă potabilă.
Pe perioada executării acestor lucrări, Regia Apa Canal-Orhei S.A. vine cu următoarele recomandări:
- Înainte de a folosi apa în scopul pregătirii bucatelor, băuturilor (ceai, cafea, inclusiv şi de băut) necesită de acumulat într-un vas deschis pentru aeresire pe durata a 2-3 ore;
- Să consumaţi apa pentru băut după fierbere.
Acţiunile date sunt intreprinse anual în scopul asigurării calităţii apei potabile livrate consumatorilor.
Pentru mai multe informaţii apelaţi la numărul de contact : 0(235) 32-5-99 / 0(235) 30-5-12
Regia Apă Canal – Orhei îşi cere scuze pentru incomodităţile create .

ÎN ATENŢIA CONSUMATORILOR !!!

27-05-2019, 11:05

26 Mai, ziua Nistrului

În fiecare an în ultima duminică a lunii mai, în Republica Moldova este marcată Ziua Nistrului.
Pentru că este o sursă importantă în aprovizionarea populaţiei cu apă potabilă vă prezentăm 10 curiozităţi despre acesta:....

26 Mai, ziua Nistrului

În această saptămînă, în urma unui control riguros de către echipa de intervenţie , s-a depistat un consum fraudulor de catre consumator casnic pe adresa or. Orhei str. Inculeţ. Pe lîngă volumul de apă înregistrat pe contor, s-a depistat o conectare de la ţeava centrală spre casa consumatorului astfel volumul consumat nu trecea spre punctul de control ce înregistrează volumul.
Imediat au fost deconectaţi de la reţelele publice de alimentare cu apă şi canalizare prin demontarea contorului, aplicarea mufei oarbe la fîntîna de canalizare şi aplicate sigile la robinetul de avariere.
În urma convocării unei comisii speciale cu privire la examinarea depistărilor consumului fraudulos din această lună, se va examina şi se va aplica o amendă conform calculelor efectuate în baza regulamentului în vigoare p.129 luând în consideraţie perioada folosirii conectării neautorizate şi diametrul ţevei.

CONSUM FRAUDULOS DE APĂ- AMENZI USTURĂTOARE


Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 Inainte

Calendar

«    Июнь 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Timpul in Orhei

 

Orhei / Оргеев 

Curs valutar

 

Cine este ?

Acum pe pagina: 11
Oaspeti: 9

Utilizatori: 
отсутствуют

Ultimii vizitatori: 
отсутствуют