Regia Apa canal
Strop cu strop, noi o bem din Jeloboc......
Полностью на русском и с правильной версткой шаблоны DLE 9.6 скачать бесплатно и без регистрации можно на нашем сайте.Так же там много дизайнов под другие CMS. Если DLE шаблоны на этом сайте вам не подойдут, то скачивайте DLE шаблоны 9.5 на портале вебмастеров. Если же вы решили найти шаблоны под UCOZ , то всегда выручает сайт с профессиональными дизайнами и с большим выбором шаблонов для юкоз. Но если вы все-таки остановили свой выбор на шаблонах DLE ,то на сайте вы найдете все что нужно для оформления datalife engine. Если же вы поклонник CMS джумла, то скачивайте шаблоны joomla! бесплатно и на высочайшей скорости.
Din 01.04.2013, pagina Regiei Apa Canal-Orhei este disponibila si pe Internet.

 

 

vkontakte facebook tweeter youtube

FELICITĂRI CU OCAZIA ZILEI PROFSIONALE A LUCRĂTORILOR DIN SFERA COMUNALĂ

La data de 17 mai, orele 15.00 în incinta Primăriei mun. Orhei, a fost organizată o şedinţă solemnă cu ocazia Zilei Profesionale a lucrătorilor din sfera comunală.
Au fost invitaţi toţi lucrătorii Regiei Apa Canal-Orhei S.A. cît şi cei de la Serviciul Comunal Locativ-Orhei. Felicitaţi călduros de către Primarul interimar mun. Orhei, MEMEŢ Diana şi viceprimarul mun. Orhei COJOCARI Cristina. Pe lîngă cuvintele de laudă au fost acordate şi diplome de onoare angajaţilor ce s-au manifestat activ în serviciul pe care îl deţin.

FELICITĂRI CU OCAZIA ZILEI PROFSIONALE

18-05-2019, 08:36

ANALIZA PROBELOR DE APĂ

ANALIZA PROBELOR DE APĂ
În luna aprilie 2019 au fost prelevate 16 probe de apă potabilă şi s-au efectuat peste 183 de analize bacteriologice şi chimice.
Calitatea apei este monitorizată zilnic de către furnizorul de apă „Regia Apă Canal – Orhei S.A. „ a peste 13 parametri fizico-chimici şi bacteriologici. Secialiştii furnizorului de apă colabărează de comun acord cu cei de la Centrul de Sănătate Publică din or. Orhei, pentru a menţine calitatea apei potabile la un nivel superior.

ANALIZA PROBELOR DE APĂ

8-05-2019, 12:06

PROGRAM DE SĂRBĂTORI

Stimaţi consumatori, în conformitate cu Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova, privind activitatea instituţiilor, zilele de 9- 10 mai au fost declarate zile de odihnă, acordate cu ocazia zilei de 9 mai - Ziua Victoriei şi a Comemorării Eroilor Căzuţi pentru Independenţa Patriei , urmînd a fi asigurate intervenţiile de urgenţă pentru a asigura rezolvarea eventualelor disfuncţionalităţi apărute la reţelele de apă cît şi cele de canalizare.
Pentru informaţii suplimentare telefonaţi la nr. de contact 0 (235) 32-5-99 – Dispecerat.


PROGRAM DE SĂRBĂTORI


Lucrările de renovare a reţelelor de apeduct şi construcţia reţelelor de canalizare pe străzile Eliberării, Dorobanţi sunt în plină desfăşurare.
Lucrările sunt verificate şi coordonate zilnic de către directorul general al Regiei Apa Canal – Orhei S.A., Victor PERŢU astfel toate întrebările şi dificultăţile ce apar în momentul lucrărilor sunt hotărî te la faţa locului de comun acord cu muncitorii.
Subliniem faptul că, după finalizarea lucrărilor de construcţie suprafeţele asfaltice şi zonele verzi deteriorate vor fi reamenajate.
Reamintim că, aceste lucrări sunt organizate în urma cererilor depuse de către consumatori pentru conectarea la reţeaua centrală de canalizare.

CONSTRUCŢIA REŢELELOR DE CANALIZARE CONTINUĂ

Stimaţi colegi !
Cu prilejul Zilei Profesionale a lucrătorilor din gospodăria comunală, din numele Administraţiei „ Regiei Apă Canal-Orhei S.A.” avem deosebita plăcere de a Vă felicita călduros şi transmite multă sănătate, stimă şi respect pentru funcţia şi activitatea responsabilă pe care o deţineti de zi cu zi pentru o viaţă mai bună, mai curată.

ZIUA PROFESIONALĂ A LUCRĂTORILOR DIN GOSPODĂRIA COMUNALĂ


Sfintele Sărbători de Paşti să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate şi fericire !

Felicitări cu Sfintele Sărbători de Paşti!

25-04-2019, 11:50

PROGRAM DE SĂRBĂTORI

Stimaţi consumatori, în conformitate cu Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova, privind activitatea instituţiilor în preajma Sărbătorilor de Paşti, vă aducem la cunoştinţă programul de lucru al Regiei Apă Canal-Orhei S.A.
În perioada 27 aprilie – 1 mai 2019 inclusiv, vor fi zile libere acordate cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi a Zilei Muncii, urmînd a fi asigurate intervenţiile de urgenţă pentru a asigura rezolvarea eventualelor disfuncţionalităţi apărute la reţelele de apă cît şi cele de canalizare.

PROGRAM DE SĂRBĂTORI

În legătură cu reparaţia străzilor: Dorobanţilor, Eliberării, Şevcenco, Ion Creangă, consumatorii au care au depus cerere la sediul Regiei Apa Canal- Orhei S.A. pentru conectarea la reaţeaua de canalizare centrală vor beneficia în curînd de acest serviciu.
Lucrările sunt în toi şi deja se pot vedea primele rezultate pe str. Şevcenco unde lucrările de construcţie a sistemului central de canalizare este finalizat şi a ramas doar reamenajarea străzii de către muncitori care vor aşterne asfalt în următoarele zile.

CONSTRUCŢIA REŢELELOR DE CANALIZARE


18-04-2019, 12:33

ANALIZA PROBELOR DE APĂ

În luna martie 2019 au fost prelevate 18 probe de apă potabilă şi s-au efectuat peste 205 de analize bacteriologice şi chimice.
Calitatea apei este monitorizată zilnic de către furnizorul de apă „Regia Apă Canal – Orhei S.A. „ a peste 13 parametri fizico-chimici şi bacteriologici. Secialiştii furnizorului de apă colabărează de comun acord cu cei de la Centrul de Sănătate Publică din or. Orhei, pentru a menţine calitatea apei potabile la un nivel superior.

ANALIZA PROBELOR DE APĂ

O rugăciune, o floare, o lumînare, mult dor şi durere , un pios omagiu de cinstire, este tot ce îi mai putem oferi acum, la trecerea în nefiinţă a d-lui DÎNGA Ion, angajat al Regiei Apă-Canal Orhei în calitate de lăcătuş la echipa demontări contoare .
Colectivul Regiei Apă- Canal Orhei S.A transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Sincere condoleanţe familiei DÎNGA

Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 25 Inainte

Calendar

«    Май 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Timpul in Orhei

 

Orhei / Оргеев 

Curs valutar

 

Cine este ?

Acum pe pagina: 4
Oaspeti: 4

Utilizatori: 
отсутствуют

Ultimii vizitatori: